Wijzigingen update op een rij

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, brengt onze update een flink aantal verbeteringen met zich mee. Zo is de  navigatie vanuit de startpagina praktischer geworden. Daar zie je ook dat je nu je eigen mappen kan aanmaken.  Daarnaast is onze toetseditor vernieuwd en kan je je vragen altijd direct labelen met RTTI of je eigen leerdoelen, vanuit het tabblad metadata.
Hierbij geven we alles nog even op een rijtje:

Navigatie
Je kunt nu direct naar het overzicht met je eigen of gedeelde toetsen zonder dat je hiervoor filters nodig hebt. Als jouw school een licentie heeft op BruutTAAL kun je ook met één klik naar die toetsen navigeren. Ook hebben we het beheermenu verwijderd, waardoor deze onderdelen nu direct beschikbaar zijn. Linksboven is de knop nieuw toegevoegd waarmee je snel een nieuwe toets, klas of map aanmaakt.
Op onze verbeterde startpagina zie je voortaan altijd de laatste 3 toetsen die je hebt ontworpen. Daarnaast wordt ons blog nu ook hier weergegeven zodat je goed op de hoogte blijft van relevante wijzigingen of nuttige info.
 
Mappen
Vanaf nu kun je zelf mappen aanmaken om je toetsen nog beter te organiseren. Klik linksboven op de kop nieuw om je eerste map aan te maken. Het toevoegen van toetsen aan mappen doe je vanuit het toetsoverzicht.

Toetseditor
Alle toetsvragen zijn nu altijd zichtbaar. Je hoeft dus niet meer tussen pagina's te wisselen. Na iedere vraag zit een plusknop om een nieuwe vraag toe te voegen. Daarmee is het gemakkelijker geworden om tussen twee andere vragen een nieuwe in te voegen;  Het importeren van toetsvragen uit een csv- of xml-bestand is nu mogelijk vanuit de editor en hoeft niet meer per se bij het maken van een nieuwe toets te gebeuren.
 
Metadata
In de toetseditor kon je altijd al vanuit het tabblad metadata je vragen voorzien van labels. Hiervan worden de deelscores gerapporteerd in het dashboard van de leerling (denk aan overstijgende leerdoelen of vaardigheden). Daartoe moest je dan eerst een metadata set ontwerpen en deze koppelen aan de toets.  Dat hoeft nu niet meer. Je kunt nu in de editor direct je vragen labelen met uit de door jouw ontworpen set. De RTTI-set is daar nu ook standaard zichtbaar. De leraar geeft zelf bij het klaarzetten aan of de toetsvragen meetellen bij de doorlopende rapportages. Deze zijn zichtbaar bij de resultaten onder het dashboard van de leerling. Je kan ook altijd achteraf je vragen labelen.

Cees Koole

"Ik kan de leerlingen op individueel niveau de feedback geven die ze verdienen, ook bij schrijfopdrachten. Fijn dat je op individueel niveau of groepjes toetsen op maat kan klaarzetten. Zeer gebruiksvriendelijk."

Nellie Wagner
Lerares Duits

"Ik kan nu in enkele kliks zien wie er klaar is voor de volgende stap en wie er nog meer ondersteuning nodig heeft bij mijn formatieve toetsen. Ik wil niet meer anders!"

Carlijn Platvoet
Lerares Engels

"Mijn leerlingen vinden Kwizl, net als ik, zeer gebruiksvriendelijk. Ik vind Kwizl ideaal voor zowel formatief als summatief gebruik met handige anti-spiek features."

Jate Terpstra
Lerares Frans

"Maatwerk, individuele aandacht en feedback aan leerlingen vinden we belangrijk, daarom ben ik zo tevreden over Kwizl en het prachtige dashboard: leerling en docent krijgen zo perfect inzicht in wat ze beheersen of waar nog hiaten in kennis zijn."

Joost Verheugen
Leraar Nederlands

"Ik ben zeer enthousiast over Kwizl. Een toets maken en nakijken kost veel minder tijd. Ik vind de feedback zeer belangrijk voor de leerlingen. Dankzij Kwizl hebben wij tijdens de lockdown de leerlingen kunnen toetsen. Het dashboard is zeer overzichtelijk. Wat mij betreft alleen toetsen met Kwizl, ik wil hier mee doorgaan."

Evelyne Lafosse
Lerares Frans

"Kwizl biedt mij de mogelijkheid om mijn leerlingen te volgen. Ik kan snel en makkelijk op vraagniveau bekijken waar het fout en waar het goed gaat en dus ook heel gericht een leerling verder helpen. Ook leerlingen zijn enthousiast. Ze vinden de toetsen duidelijk en overzichtelijk, vooral de eenvormigheid spreekt mijn leerlingen aan."

Caro Buitink
Lerares Maatschappijleer

"Als aardrijkskundedocent wil je het liefst de echte wereld in. Tijdens lessen kom je met een digibord al een heel end. Met Kwizl kun je ook je toetsen verlevendigen. Door afbeeldingen, kaarten maar ook filmpjes toe te voegen kun je de vragen stellen die er het meest toe doen. Hoe kijkt een leerling naar de wereld: Met Kwizl kom je erachter!"

Daan Divendal
Leraar Aardrijkskunde

"Kwizl is het toetsprogramma waar ik op gewacht heb! Zeer gebruiksvriendelijk en het is makkelijk om toetsen te delen. Ik was verbaasd hoe snel de toets klaar was en hoe makkelijk het was om hem vervolgens af te nemen, de leerlingen tijdens de toets te volgen en het werk na te kijken.

Tomas de Schutter
Leraar Biologie

"Ik had niet gedacht dat ik zo snel zelfstandig met Kwizl aan de slag kon. Registreren gaat supersnel, ook voor de leerlingen. Er kwam geen beheerder aan te pas. Binnen no time gaf ik mijn eerste vocabulairetoets aan mijn klas."

Evelyne Lafosse
Lerares Frans

Klaar om te beginnen?
Start nu jouw gratis account.