Printen op papier - Subvragen

Printen op papier

Toets je online of liever op papier? Vanaf nu kan het allebei met onze gratis en dus hybride toetsapplicatie. Print strakke toetsen uit, terwijl je geniet van alle voordelen van onze toetseditor.
Toetsen ontwerpen kan tijdrovend zijn. Tijd die vaak niet eens om de inhoud draait, maar om dit vele zoekwerk, knippen, plakken en uitbalanceren van de verschillende te bevragen onderdelen en natuurlijk de lay-out. Word jij soms ook helemaal dol van verspringende kantlijnen en verschillende lettertypen die je moet rechtbreien?
Met de toetseditor en print optie is dat nu verleden tijd.
Met deze editor voer je op een gestructureerde manier je vragen in tijdens het ontwerpen. Ook kan je zoeken op trefwoord in je eigen database naar vragen (of van sectie - of vakgenoten) die je in één klik toevoegt aan je concept. Samen ontwerpen of delen is ook geen probleem.
Dit gaat je waanzinnig veel tijd opleveren.

De voordelen nog eens op een rij:

  • Gemakkelijk invoeren van vragen, bronnen, afbeeldingen en antwoordmodel door vaste velden.
  • Altijd een consequente strakke lay-out en alles automatisch goed genummerd.
  • Zoek vragen op trefwoord en verplaats ze moeiteloos naar je concept.
  • Bouw samen met je collega’s een database op van toetsen én los te importeren toetsvragen. Je deelt makkelijk je toets(vragen) met je sectie of collega’s in een gedeelde map of ontwerp samen een toets.
  • Je behoudt altijd de mogelijkheid om deze toetsen ook digitaal af te nemen.
  • Voorzie je vragen van handige labels (denk aan bv specifieke vaardigheden of leerdoelen of 'toepassen' of 'reproductie') en vind deze voortaan makkelijk terug onder die labels. Zie direct de percentages van je gelabelde vragen binnen je concept-toets.
  • Geen eindeloze zoektochten meer op je harde schijf of in google drive, al je toetsen op een veilige plek bewaard en met de optie om je eigen mappen te maken.
  • Print automatisch meerdere gehusselde versies uit van een toets.

Printen op papier nu mogelijk

Vraaggroep (mogelijkheid van subvragen)
We hebben nu bovendien de optie om binnen je concept een vraaggroep aan te maken waarin je een instructie kan meegeven voor een setje (sub)vragen. Dit wordt o.a. veel ingezet bij talen. Deze vraaggroep blijft ook bij het husselen van vragen gebundeld bij elkaar.

Cees

"Ik kan de leerlingen op individueel niveau de feedback geven die ze verdienen, ook bij schrijfopdrachten. Fijn dat je op individueel niveau of groepjes toetsen op maat kan klaarzetten. Zeer gebruiksvriendelijk."

Nellie Wagner
Lerares Duits

"Ik kan nu in enkele kliks zien wie er klaar is voor de volgende stap en wie er nog meer ondersteuning nodig heeft bij mijn formatieve toetsen. Ik wil niet meer anders!"

Carlijn Platvoet
Lerares Engels

"Mijn leerlingen vinden Kwizl, net als ik, zeer gebruiksvriendelijk. Ik vind Kwizl ideaal voor zowel formatief als summatief gebruik met handige anti-spiek features."

Jate Terpstra
Lerares Frans

"Maatwerk, individuele aandacht en feedback aan leerlingen vinden we belangrijk, daarom ben ik zo tevreden over Kwizl en het prachtige dashboard: leerling en docent krijgen zo perfect inzicht in wat ze beheersen of waar nog hiaten in kennis zijn."

Joost Verheugen
Leraar Nederlands

"Ik ben zeer enthousiast over Kwizl. Een toets maken en nakijken kost veel minder tijd. Ik vind de feedback zeer belangrijk voor de leerlingen. Dankzij Kwizl hebben wij tijdens de lockdown de leerlingen kunnen toetsen. Het dashboard is zeer overzichtelijk. Wat mij betreft alleen toetsen met Kwizl, ik wil hier mee doorgaan."

Evelyne Lafosse
Lerares Frans

"Kwizl biedt mij de mogelijkheid om mijn leerlingen te volgen. Ik kan snel en makkelijk op vraagniveau bekijken waar het fout en waar het goed gaat en dus ook heel gericht een leerling verder helpen. Ook leerlingen zijn enthousiast. Ze vinden de toetsen duidelijk en overzichtelijk, vooral de eenvormigheid spreekt mijn leerlingen aan."

Caro Buitink
Lerares Maatschappijleer

"Als aardrijkskundedocent wil je het liefst de echte wereld in. Tijdens lessen kom je met een digibord al een heel end. Met Kwizl kun je ook je toetsen verlevendigen. Door afbeeldingen, kaarten maar ook filmpjes toe te voegen kun je de vragen stellen die er het meest toe doen. Hoe kijkt een leerling naar de wereld: Met Kwizl kom je erachter!"

Daan Divendal
Leraar Aardrijkskunde

"Kwizl is het toetsprogramma waar ik op gewacht heb! Zeer gebruiksvriendelijk en het is makkelijk om toetsen te delen. Ik was verbaasd hoe snel de toets klaar was en hoe makkelijk het was om hem vervolgens af te nemen, de leerlingen tijdens de toets te volgen en het werk na te kijken.

Tomas de Schutter
Leraar Biologie

"Ik had niet gedacht dat ik zo snel zelfstandig met Kwizl aan de slag kon. Registreren gaat supersnel, ook voor de leerlingen. Er kwam geen beheerder aan te pas. Binnen no time gaf ik mijn eerste vocabulairetoets aan mijn klas."

Evelyne Lafosse
Lerares Frans

Klaar om te beginnen?
Start nu jouw gratis account.