Printen op papier - Subvragen
Printen op papier
Toets je online of liever op papier? Vanaf nu kan het allebei met onze gratis en dus hybride toetsapplicatie. Print strakke toetsen uit, terwijl je geniet van alle voordelen van onze toetseditor.
Toetsen ontwerpen kan tijdrovend zijn. Tijd die vaak niet eens om de inhoud draait, maar om dit vele zoekwerk, knippen, plakken en uitbalanceren van de verschillende te bevragen onderdelen en natuurlijk de lay-out. Word jij soms ook helemaal dol van verspringende kantlijnen en verschillende lettertypen die je moet rechtbreien?
Met de toetseditor en print optie is dat nu verleden tijd.
Met deze editor voer je op een gestructureerde manier je vragen in tijdens het ontwerpen. Ook kan je zoeken op trefwoord in je eigen database naar vragen (of van sectie - of vakgenoten) die je in één klik toevoegt aan je concept. Samen ontwerpen of delen is ook geen probleem.
Dit gaat je waanzinnig veel tijd opleveren.
De voordelen nog eens op een rij:
- Gemakkelijk invoeren van vragen, bronnen, afbeeldingen en antwoordmodel door vaste velden.
- Altijd een consequente strakke lay-out en alles automatisch goed genummerd.
- Zoek vragen op trefwoord en verplaats ze moeiteloos naar je concept.
- Bouw samen met je collega’s een database op van toetsen én los te importeren toetsvragen. Je deelt makkelijk je toets(vragen) met je sectie of collega’s in een gedeelde map of ontwerp samen een toets.
- Je behoudt altijd de mogelijkheid om deze toetsen ook digitaal af te nemen.
- Voorzie je vragen van handige labels (denk aan bv specifieke vaardigheden of leerdoelen of 'toepassen' of 'reproductie') en vind deze voortaan makkelijk terug onder die labels. Zie direct de percentages van je gelabelde vragen binnen je concept-toets.
- Geen eindeloze zoektochten meer op je harde schijf of in google drive, al je toetsen op een veilige plek bewaard en met de optie om je eigen mappen te maken.
- Print automatisch meerdere gehusselde versies uit van een toets.
Vraaggroep (mogelijkheid van subvragen)
We hebben nu bovendien de optie om binnen je concept een vraaggroep aan te maken waarin je een instructie kan meegeven voor een setje (sub)vragen. Dit wordt o.a. veel ingezet bij talen. Deze vraaggroep blijft ook bij het husselen van vragen gebundeld bij elkaar.