Changelog We blijven verbeteren.

Maart 2018

Peer review

Laat leerlingen elkaars open vragen nakijken. In te stellen bij het klaarzetten van een toets. Kwizl selecteert willekeurig wie wie nakijkt.

Prijzenkast

Leerlingen kunnen prijzen winnen voor het behalen van doelstellingen. Bijvoorbeeld bij een 100% score of het winnen van een Kwiz kunnen medailles worden verdiend in hun dashboard.

Februari 2018

Audiobronnen

Het is nu mogelijk om geluidsfragmenten als bron bij de vraag toe te voegen. We ondersteunen MP3 en WAV bestanden.

Nieuwe huisstijl

Introductie van de nieuwe Kwizl huisstijl.

December 2017

Metadata set beheer

Beheer een metadata set met meerdere leraren. Handig als je met je sectie aan de metadata structuur wil werken.

Resultaten vrijgeven

Bepaal als leraar zelf of je de toetsresultaten direct óf handmatig vrijgeeft. Gebruik dit bijvoorbeeld wanneer een toets door meerdere klassen gemaakt gaat worden en je de resultaten allemaal tegelijk aan je leerlingen beschikbaar wil stellen.

Cijferloos werken

Geef als leraar zelf aan of je een cijfer wil geven voor de klaargezette toets.

Toets klaarzetten voor leerling

Het kunnen klaarzetten van een toets voor een bepaalde leerling of leerlingen. Voorheen was het alleen mogelijk om dit per klas te doen.

Oktober 2017

Dashboard

Het leerlingdashboard is compleet vernieuwd. Verbeterd inzicht in het niveau van de gemaakte toetsen. Zoom in op een vak of vaardigheden (gebaseerd op metadata) voor gedetailleerde inzichten in resultaten. Bekijk direct de bijbehorende toetsen of vragen.

Handmatig scores toekennen

Het is nu mogelijk om handmatig scores toe te kennen aan vragen, ook de reeds door Kwizl nagekeken vragen. Alleen de leraar die de toets klaarzet heeft de mogelijkheid om dit te doen.

September 2017

Normering

Bepaal zelf de normering voor een toets. Je kunt hierbij kiezen uit een normeringsterm van 0 tot 2 (met stappen van 0.1) of een percentage (van 5 tot 95%).

Metadata delen

Het is nu mogelijk om metadata sets te delen met collega's. Gebruik dit om met meerdere leraren (bijvoorbeeld van hetzelfde vak) dezelfde metadata te kunnen gebruiken. Hiermee voorkom je dubbel werk en het beheer van meerdere sets.

Verbeterde zoekfunctie

Het is nu mogelijk om direct vanuit de navigatie te zoeken op leerlingen, klassen en toetsen. Hierdoor ben je nog sneller in het juiste scherm.

Registratie voor scholen

Scholen kunnen zich nu zelfstandig registreren voor een proefaccount.

Augustus 2017

Kennisnet Entree

Je kunt nu bij Kwizl inloggen via Entree van Kennisnet. Inloggen via Entree heeft veel voordelen: leerlingen en leraren hoeven geen aparte wachtwoorden meer te onthouden, ze kunnen direct inloggen (zonder registratie), alle persoonsgegevens (bijvoorbeeld hun klas) staan direct goed.

Zoekfunctie toetsen

Zoek een toets op basis van titel, maker, methode, vak of metadata.

Juli 2017

Dashboard leerlingen

De eerste versie van het dashboard voor leerlingen is klaar. In dit dashboard worden alle toetsresultaten verwerkt tot overzichtelijke grafieken. De komende tijd zal hier nog veel aan verbeterd en uitgebreid worden.

Toetsen delen

Deel je toetsmateriaal met collega's of de hele Kwizl community. Je kunt dit per toets zelf instellen.

April 2016

Start bouw Kwizl

De allereerste regel code werd getypt op 6 april 2016.